Legg tilbud

Lag tilbud raskt og enkelt

Enkelt og raskt å lage

Å forberede tilbud raskt, ordentlig og korrekt er viktig for enhver bedrift å overbevise potensielle kunder. Med onFakt kan du raskt lage tilbud ved å slå opp eksisterende produkter og priser i din personlige produktliste og supplere dem med spesifikk informasjon per kunde. Når du senere mottar lignende forespørsler, kan du lage en kopi av dette tilbudet med ett klikk og justere den spesifikke informasjonen.

Overvåket tydelig

Tilbudene får automatisk dato og serienummer slik at de er enkle å følge opp. Du vil bli varslet om åpne tilbud, slik at du for eksempel kan kontakte kunden når de skal utløpe. Du kan også enkelt slå opp og fakturere aksepterte tilbud som ennå ikke er fakturert når arbeidene er fullført. Ved å glemme å fakturere et tilbud, går du glipp av mye inntekt.

Fakturert raskt

Når verkene fra tilbudet er fullført, kopierer du bare tilbudet til en . Fakturaen tildeles automatisk riktig nummer og dato. På denne måten kan du konvertere et tilbud til den endelige fakturaen på få sekunder og sende det til kunden!

Online godkjenning

Kundene dine kan godkjenne tilbudene dine online. De legger sin signatur med musen, og du blir umiddelbart varslet via e-post. Ved å gjøre det lettere å godta et tilbud, er kundene raskere med å godkjenne et oppdrag, og du har alltid bevis i tilfelle tvist!

Hva kundene våre sier

SKJERMBILDER KVOTASJONSMODUL

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room