Sende fakturaer via PEPPOL-nettverket

Send og motta e-fakturaer effektivt

Sende og motta fakturaer via PEPPOL-nettverket

PEPPOL-nettverket er en alternativ metode til e-post for å sende og motta fakturaer elektronisk, satt opp av EU. Full elektroniske fakturaer sendes over dette nettverket som kan behandles semi-automatisk av mottakeren. Fakturaer mottatt via denne PEPPOL-kanalen kan derfor legges inn på Fakt med ett klikk, uten å skrive data manuelt. I onFakt kan du enkelt aktivere en firmadresse på dette nettverket som du kan motta fakturaer på.

Siden 1. januar 2017 er leverandører forpliktet til å sende e-fakturaer når de vil fakturere den flamske regjeringen. Disse fakturaene må være i samsvar med retningslinjene for . Disse e-fakturaene er ikke vanlige PDF-dokumenter, men spesielle "XML" -filer som er mye lettere å behandle av datamaskiner. Disse fakturaene blir kanskje ikke videresendt via e-post, men må sendes via det europeiske "PEPPOL" -nettverket. Dette er en ganske teknisk og kompleks prosess, men med denne lenken trenger du bare å trykke på 1 knapp, og du trenger ikke bekymre deg videre.

Sending og mottak via PEPPOL er inkludert opptil 100 dokumenter per måned. Trenger du mer kapasitet? Ikke nøl med å kontakte oss!

Hva kundene våre sier

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room