Synkronisering med Google Drive

Synkroniser dokumenter med Google Disk

Synkroniser dokumenter med Google Disk

Regnskapskontoen din i onFakt kan knyttes til Google Drive-kontoen din. onFakt synkroniserer automatisk alle dokumenter fra alle filene du har tilgang til med Google Drive i mappen "onFakt" under "Apps". Filene synkroniseres i PDF-format så vel som i UBL- eller E-FFF-format, noe som gjør det enkelt å utveksle UBL-filer med kundene dine. Disse UBL-filene kan importeres til nesten hvilken som helst regnskapspakke for videre behandling.

Når du også installerer Google Drive-applikasjonen på datamaskinen din, synkroniserer Google Drive en lokal mappe på datamaskinen din med de elektroniske filene, slik at UBL-filene faktisk synkroniseres direkte på datamaskinen din. Som et resultat trenger du ikke lenger å laste ned dokumentene online via Google Drive, men de er umiddelbart på datamaskinen din.

onFakt.no for regnskapsførere er det perfekte verktøyet for å digitalisere dokumentutvekslingen med kundene dine!

Bruk din egen pålitelige regnskapspakke, men minimer manuell innspill ved å samarbeide med kunden din via onFakt. Fakturaene hans opprettet med onFakt er enkle å overføre til nesten hvilken som helst regnskapspakke.

OPPRETT EN KONTO!
server room