Omvisning

onFakt for regnskapsførere

Koble kundefiler og få sanntidsinnsikt

Du kan opprette en ny gründerkonto eller koble eksisterende kontoer fra regnskapsførerens konto. Når du har fått tilgang til disse kontoene, kan du overvåke statusen til et selskap i sanntid og samle inn og behandle fakturaer på forskjellige måter i din egen regnskapspakke.

Behandle enkelt til din egen regnskapspakke

onFakt er ikke et regnskapsprogram, men et program for gründere. Selve bokføringen gjøres gjennom din egen regnskapspakke, men onFakt gjør det enkelt å overføre dokumentene som gründeren lager til din egen pakke. Den beste metoden å bruke avhenger av hvilken pakke du bruker.

Praktisk verktøy for kundene dine

onFakt er en veldig nyttig pakke for mange gründere. Som et resultat vil de styre og overvåke sin egen administrasjon bedre, noe som også sikrer mer korrekt og bedre behandling i regnskapet. Feil sekvensnummer, datoer, ... er en saga blott.

Fordi onFakt er et program laget for gründere og ikke en utvidelse av en regnskapspakke, brukes ingen vanskelige begreper, og alt er utviklet med tanke på brukervennlighet.

Hjelp til å vokse påFakt

Når du anbefaler kunder på Fakt, hjelper du med å vokse på Fakt. Derfor får du også en fin provisjon for å henvise kunder.

onFakt.no for regnskapsførere er det perfekte verktøyet for å digitalisere dokumentutvekslingen med kundene dine!

Bruk din egen pålitelige regnskapspakke, men minimer manuell innspill ved å samarbeide med kunden din via onFakt. Fakturaene hans opprettet med onFakt er enkle å overføre til nesten hvilken som helst regnskapspakke.

OPPRETT EN KONTO!
server room