Ordrebekreftelser

Aktiver denne gratismodulen med bare ett klikk

Ordrebekreftelser

Denne gratis modulen lar deg lage ordrebekreftelser for dine kunder . Har de lagt inn en bestilling eller har de akseptert forslaget ditt ? Med onFakt kan du enkelt opprette en ordrebekreftelse og sende den til kunden. Det kan til og med signeres online! Ordrebekreftelser kan opprettes manuelt, men kan også kopieres fra et eksisterende pristilbud for å holde innspillsarbeidet på et absolutt minimum.
Ordrebekreftelser
Praktisk arbeidsflyt

Praktisk arbeidsflyt

Ordrebekreftelsesmodulen passer perfekt inn i arbeidsflyten til din bedrift. Du kan opprette en ordrebekreftelse fra et prisforslag med bare to klikk. Klar for ordrebekreftelse? Send den via e -post og kopier den til sluttfakturaen med bare to klikk til! Alle datoer, serienumre, ... justeres automatisk riktig. På tide å jobbe mer effektivt med onFakt!

Ordrebekreftelser og lagerstyring

onFakt er forskjellig mellom virtuell og faktisk beholdning . Virtuelt lager refererer til lagertellingen basert på ordrebekreftelser. I denne tellingen tar onFakt ikke bare hensyn til det som allerede er fakturert eller levert , men også det som allerede er bestilt av kundene. Hvis kundene skulle bestille mer enn det som faktisk er på lager, vil du umiddelbart bli varslet av de angitte lageradvarslene.
Ordrebekreftelser og lagerstyring

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room