Personvernavtale (GDPR)

onFakt er en webapplikasjon der det lagres mange sensitive data. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan disse dataene lagres og hva som skjer med dem.

 1. Alle nettsteder på onFakt jobber med informasjonskapsler, noe som betyr at små informasjonstykker lagres på datamaskinen din. Dette er tre økter for statistiske data fra Google Analytics (_ga, _gat og _gad) og en økt-ID for pålogging (PHPSESSID). Når onFakt-programmet brukes, lagres en annen økt-ID (session_key) i det lokale lageret eller i en informasjonskapsel.
 2. onFakt bruker facebookpikselet og tilhørende informasjonskapsler for å spore besøkende på nettstedet og analysere kampanjer.
 3. Alle besøkende på onFakt-nettstedene er anonymt inkludert i bruksstatistikken via Google Analytics
 4. Forbindelsen mellom datamaskinen din og onFakt-serverne er sikret med et 256-biters krypteringssertifikat utstedt av Amazon.
 5. Dataene du angir på Fakt, er alltid beskyttet med kontonavn og passord. Passordet ditt lagres sikkert under kryptering. Under ingen omstendigheter vil noen kunne se det lagrede passordet ditt.
 6. Våre databaser er vert for Amazon Web Services. De fysiske serverne for dette er i Irland. Amazon har ikke tilgang til de faktiske dataene på disse serverne.
 7. onFakt vil aldri se dine oppgitte data uten eksplisitt tillatelse. Denne tillatelsen er i noen tilfeller viktig for å løse spesifikke problemer. Du kan aktivere denne tilgangen via innstillingene til kontoen din.
 8. Brukerne er ansvarlige for å sikre kontoen sin ved hjelp av et sterkt passord og tofaktorautentisering. Verktøy for å velge sterke passord og aktivere tofaktorautentisering er tilgjengelig.
 9. Hvis du vil fjerne dataene dine fra onFakt-systemene, kan du kontakte support@onfact.be.
 10. Dine data som er angitt på onFakt kan transporteres i ett eller flere av følgende formater: csv, pdf, xml og zip.
 11. Ved å aktivere lenker til andre programvare, kan data deles under disse koblingene. Spesifikk informasjon om dette finner du i innstillingene under GDPR-delen.

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room