Omvisning

Oppdag på Fakta for regnskapsførere

Koble sammen kundefiler og få tilgang i sanntid

Du kan opprette en ny firmakonto fra kontoen din for regnskapsførere, eller koble eksisterende onFakt-kontoer til kontoen din. Når tilgang til disse kontoene er startet, kan du overvåke statusen til et kundeselskap i sanntid og samle inn/behandle fakturaer i din egen regnskapsprogramvare.

Koble sammen kundefiler og få tilgang i sanntid
Legg enkelt inn i din egen regnskapspakke

Legg enkelt inn i din egen regnskapspakke

onFakt er ikke et regnskapsprogram, men et faktureringsprogram for gründere. Selve regnskapsføringen gjennomføres i ditt eget regnskapsprogram. onFakt forenkler overføringen av dokumenter, laget av gründerne, til din regnskapsprogramvare. Den beste metoden for denne tilkoblingen eller overføringsbruken avhenger av hvilken pakke du bruker.

Verdifullt verktøy for dine kunder

onFakt er en kraftig programvarepakke for mange gründere. Dermed vil de styre og overvåke sin egen administrasjon bedre, noe som også sikrer riktigere og smidigere behandling for regnskapsføreren. Feil serienummer, datoer, ... blir en saga blott. Ettersom onFakt er et program laget for gründere og ikke nødvendigvis for brukere med regnskapsbakgrunn, brukes ingen intrikat (økonomisk) terminologi og alt er utviklet for å maksimere brukervennligheten.

Verdifullt verktøy for dine kunder
Hjelp onFakt å vokse

Hjelp onFakt å vokse

Når du anbefaler onFakt til kunder og de deretter kjøper et abonnement, bidrar du direkte til veksten av onFakt. Derfor tilbyr du en provisjonsavgift for å henvise nye kunder.

onFakt.no for regnskapsførere er det perfekte verktøyet for å digitalisere dokumentutvekslingen med kundene dine!

Bruk din egen pålitelige regnskapspakke, men minimer manuell innspill ved å samarbeide med kunden din via onFakt. Fakturaene hans opprettet med onFakt er enkle å overføre til nesten hvilken som helst regnskapspakke.

OPPRETT EN KONTO!
server room