Abonnementer

Gjentakende fakturaer? Sett dem opp på et blunk

Periodiske fakturaer

Når du sender en kunde en faktura hver måned (eller for en annen periode), kan du forhåndsinnstille en periodisk faktura ved å bruke den gratis 'abonnements'-modulen. Din kunde vil da automatisk motta en månedlig faktura (eller for en annen forhåndsinnstilt periode, frem til sluttdatoen du har oppgitt). Dette betyr at du ikke lenger trenger å opprette og sende den fakturaen hver uke, måned, år, ... Sendingen av disse fakturaene er også automatisert av programmet, så du trenger bare å motta og overvåke betalingene.
Periodiske fakturaer
Automasjon

Automasjon

onFakt lar deg sende fakturaer automatisk innen en abonnementsperiode. Du kan aktivere koblingen med Mollie for å få kundene dine til å betale online eller koblingen med Ponto for automatisk å behandle kundens betalingsoverføring . Ikke betalt faktura likevel? Bruk den automatiske betalingspåminnelsesmodulen for å varsle kunden din.

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room