Rapporter

Visualiser tallene dine

Kunder

Se salgshistorikken og omsetningen per kunde, lag en rapport om toppkundene og omsetningen deres, eller oppdag tapte kunder. Dette er veldig nyttige instrumenter som gir deg informasjon som du kan bruke umiddelbart.

Produkter

Hva er ditt bestselgende produkt (kategorier)? Hvilke produkter gir mest fortjeneste? Nyttig informasjon å vite, slik at du kan maksimere fortjenesten din når du forbereder ditt neste tilbud!

Resultater

Sanntidsinnsikt i din totale omsetning. Når du også legger inn dine kjøpsfakturaer, har du også sanntidsinnsikt i de totale kostnadene og fortjenesten til virksomheten din. Ikke mer å vente til slutten av kvartalet eller året på å få en rapport fra regnskapsføreren!

Rute

Har du et mål om å oppnå en viss omsetning eller et budsjett som kostnadene dine må holdes innenfor? Du kan enkelt sjekke om du fremdeles er i rute via et praktisk planleggingsverktøy.

Hva kundene våre sier

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room