Rapporter

Visualiser tallene dine

Kunder

Ta en titt på salgshistorikk og inntekt per kunde , lag en rapport over dine toppkunder eller oppdag tapte kunder. Nyttige instrumenter som gir deg informasjon som kan brukes umiddelbart.
Kunder
Produkter

Produkter

Hva er dine bestselgende produkter eller kategorier ? Hvilke produkter er mest lønnsomme for din bedrift? Viktig informasjon for å administrere tilbudet ditt på markedet, lage sterke prisforslag og maksimere fortjenesten, blant annet gjennom passende lagerstyring.

Resultater

Sanntidsinnsikt i din totale inntekt. Hvis du har aktivert kjøpsmodulen og registrerer kjøpsfakturaene dine i onFakt, får du en sanntidsstatus på dine totale kostnader kontra fortjeneste. Du trenger ikke å vente til slutten av kvartalet eller året for å få en rapport fra regnskapsføreren din!
Resultater
Tidsplan og budsjetter

Tidsplan og budsjetter

Har du satt deg mål å oppnå, en viss inntekt å oppnå eller et budsjett som kostnadene dine skal holdes innenfor? Sjekk enkelt om du fortsatt er i rute med vårt praktiske planleggingsverktøy.

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room