Bruk bedriftsidentitet

Lag dokumenter ved å bruke din egen bedriftsmerkevarebygging

Tilpass standard layoutmaler

La kundene gjenkjenne bedriften din så snart de ser forslaget , fakturaen , ... Tilpass standard layoutmaler for å matche din bedrifts merkevarebygging. Last opp logoen din, bruk de ønskede fargene, endre mellomrom eller velg en annen font, ... Med onFakt genererer du en profesjonell faktura på kort tid.
Tilpass standard layoutmaler
Avanserte redigeringsalternativer

Avanserte redigeringsalternativer

Trenger du mer avanserte justeringer av oppsettet? Få tilgang til den interne koden til layoutmalene og tilpass nesten alt. Vær oppmerksom på at du trenger kunnskap om HTML- og CSS-programmeringsspråkene, men du kan også leie inn en ekspert for å gjøre de ønskede endringene for deg.

Bestem hva du skal vise

Foretrekker du å ikke vise priser på følgesedlene dine? Det er mulig. onFakt lar deg bestemme hvilken informasjon du kan eller ikke skal vise på dokumentene dine: kundenummer, pris per enhet, mengder, ...
Bestem hva du skal vise

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room