Kundebase og CRM

Kundeadministrasjon gjort enkelt

Hold oversikt over kundedata tydelig

I onFakt kan du enkelt administrere kundefiler. Via en klar liste kan du raskt finne kunder og se all relevant informasjon om denne kunden, for eksempel kontaktinformasjon, og allerede er utarbeidet, , , ...

Enkel bruk av kundedata

Når du forbereder et tilbud eller faktura, kan du veldig enkelt slå opp en kundefil og bruke kundedataene på nytt. Adresseopplysningene, e-postadressen og momsnummeret blir automatisk fullført slik at du kan forberede tilbud og fakturaer enda raskere. Du trenger ikke engang å opprette et kundekort for engangskunder.

Søk via mva-nummer

For å kunne lage kundefiler enda raskere, er onFakt koblet til den europeiske databasen over selskaper. Bare skriv inn momsnummeret til et selskap, så fyller vi ut navn og adresseopplysninger!

Import og eksport

Har du allerede en kundebase fra et eksisterende program? Bare importer dette til onFakt! På denne måten slipper du å overføre alt manuelt.

Vil du også eksportere eksisterende kundedata fra onFakt, for eksempel for å sende en e-postkampanje? Dette er også enkelt med onFakt.

Utenlandsspråklige kunder

Fakturering på andre språk? Det er også mulig med onFakt! Velg ønsket språk i kundefilen eller når du oppretter et dokument, og layoutet av dokumentet blir automatisk oversatt til ønsket språk. De tilgjengelige språkene på onFakt er nederlandsk, fransk, tysk og engelsk. Trenger du fortsatt et annet språk? Ikke nøl med å .

Hva kundene våre sier

Skjermbilder kundemodul

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room