Kundebase og CRM

Kundeadministrasjon på en enkel måte

Transparent håndtering av kundedata

onFakt støtter både effektiv og enkel håndtering av kundedata. En oversiktlig liste fører deg raskt til kunden og hans utpekte fil, inkludert kontaktdetaljer, lenker til tidligere utarbeidede tilbud og fakturaer, rapporter, vedlegg osv. Legg til så mye kontaktinformasjon du trenger; en kundes navn er nok til å komme i gang i onFakt.
Transparent håndtering av kundedata
Effektiv bruk av kundeinformasjon

Effektiv bruk av kundeinformasjon

Når du utarbeider et forslag eller en faktura , kan du enkelt slå opp en kundefil og gjenbruke kundedataene. Adressedetaljer, e-postadresse og MVA-nummer vil automatisk fylles ut. Ingen ekstra manuell inntasting kreves: klargjør dokumentene dine enda raskere. Det er ingen forpliktelse å opprette en brukerfil for kun en engangskunde. En alternativ adresse eller leveringsadresse angis bare én gang og kan lagres som en del av kundefilen for fremtidig bruk.

Søk på MVA-nummer

For å kunne lage kundefiler enda raskere er onFakt koblet til det europeiske VIES VAT -nummerverifiseringsverktøyet . Bare skriv inn MVA-nummeret til et firma og onFakt fyller ut firmanavn og adressedetaljer!
Søk på MVA-nummer
Importer eller eksporter kundedata

Importer eller eksporter kundedata

Har du allerede en kundebase fra et eksisterende program? Bare importer det til onFakt. På denne måten trenger du ikke å overføre alt manuelt. Eksportere dine eksisterende kundedata fra onFakt for å sende dem en e-postkampanje via MailChimp, for eksempel? Det gjøres med bare ett klikk, via onFakt.

Utenlandsktalende kunder

onFakt lar deg lage fakturaer (og andre dokumenter) på forskjellige språk. Velg ønsket kundespråk i kundekartoteket eller ved oppretting av et dokument, og dokumentets layout vil automatisk bli oversatt til ønsket språk. Standard tilgjengelige språk i onFakt er nederlandsk, fransk, tysk og engelsk. Trenger du et annet språk? Ikke nøl med å kontakte oss .
Utenlandsktalende kunder
Tilkoblede data

Tilkoblede data

onFakt lar deg koble en stor variasjon av informasjon til dine kundefiler, ved for eksempel å gi muligheten til å laste opp vedlegg til dine kundefiler. Lagre en alternativ leveringsadresse, eller match et forslag til en (bygge)stedsadresse. Disse adressene vises enkelt på dokumentene dine. Jobber du med ulike priser for engros, enkeltkunder eller en spesifikk kundegruppe? Match kunden din til riktig prissegment og se automatisk riktig pris for ditt produkt og spesifikke kunde. Å holde øye med forslagene eller gjøremålene dine blir praktisk ved å bruke oppgaver som er knyttet til kundene dine. onFakt tilbyr også en tilkobling til Mailchimp. Det er enkelt å synkronisere kundelisten din med dette programmet for å sette opp (automatiserte) e-postkampanjer.

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room