Lag prisforslag

Lag tilbud enkelt og raskt med Bestinvoicing

Enkel og rask å lage

Å utarbeide forslag raskt, ryddig og riktig er avgjørende for enhver bedrift for å overbevise potensielle kunder . Med onFakt kan du raskt lage forslag ved å slå opp eksisterende produkter og priser i din personlige produktliste og supplere dem med spesifikk informasjon per prospekt. Når du mottar lignende forespørsler i fremtiden, kan du lage en kopi av et eksisterende prisforslag med bare ett klikk og justere detaljene. Et omfattende forslag med ulike prisalternativer kan enkelt deles opp via delsummer. For en (anleggs)stedadresse eller spesifikk informasjon kan du bruke dedikerte informasjonsfelt.
Enkel og rask å lage
Følg opp sitater nøyaktig

Følg opp sitater nøyaktig

Sitater følges best opp tett. Hvert tilbud har sitt eget serienummer med dato og referanse for enkel oppfølging. onFakt varsler deg automatisk om ventende tilbud slik at du kan kontakte kunden for et ekstra salgsmøte. Tilbud som allerede er akseptert eller til og med utført, men som fortsatt skal faktureres, er tydelig angitt, slik at fakturering kan følge raskt. Ikke gå glipp av åpenbare inntekter: onFakt hjelper deg med å fakturere aksepterte forslag!

Fra forslag til faktura med ett klikk

En klassisk praksis i mange virksomheter er å utsette og samle fakturering. Er tjenester og/eller varer levert? Fakturer umiddelbart så får du raskere betalt. Kopier tilbudsdataene til en faktura eller forskuddsfaktura med bare ett klikk! Dokumentet mottar automatisk riktig dato og neste fakturanummer. På denne måten konverterer du et tilbud til en sluttfaktura på bare noen sekunder. Alt du trenger å gjøre er å sende den til kunden via onFakt!
Fra forslag til faktura med ett klikk
Online godkjenning og signatur

Online godkjenning og signatur

Kundene dine kan godkjenne eller godta forslagene dine online, fra hvilken som helst enhet. De plasserer ganske enkelt signaturen sin med mus eller pekeplate, og du blir umiddelbart varslet via e-post. Ved å gjøre det enklere å akseptere et forslag , vil kundene raskere godkjenne et oppdrag og du har alltid bevis i tilfelle tvist!

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room