Send fakturaer eller tilbud enkelt

Fra Bestinvoicing til Kunden på et blunk

Sende dokumenter via e-post

Dine fakturaer og andre dokumenter kan sendes til kunden direkte fra onFakt-programmet. Via et oppfølgingsvarslingssystem kan du umiddelbart se om fakturaen har kommet og når e-posten er lest. For eksempel, i tilfelle en mislykket overføring av prisforslag på grunn av en feil oppgitt e-postadresse, kan du umiddelbart sende tilbudet på nytt på riktig måte, slik at ingen kunde noen gang går glipp av et tilbud.
Sende dokumenter via e-post
Sende fakturaer med vanlig post

Sende fakturaer med vanlig post

Ved å bruke vår print & post-tjeneste kan du sende fakturaer med vanlig post direkte fra programmet uten å måtte skrive dem ut, stemple dem eller gå til postkontoret. Prisen for å skrive ut dokumentet ditt, legge det i en konvolutt og sende det med vanlig post avhenger av land og antall sider (for priser, kontakt oss ). Fyll opp din online lommeboksaldo i onFakt for å bruke denne funksjonen. Du kan selvfølgelig fortsatt enkelt skrive ut en PDF selv og sende den med vanlig post. Ved å bruke oppfølgingsknappene kan du enkelt holde øye med hvilke dokumenter som er sendt og hvilke som ikke er det.

Sende fakturaer via PEPPOL

Som et alternativ til den tradisjonelle e-posten kan du også sende e-fakturaer over det europeiske PEPPOL-nettverket . Fakturaer sendt og mottatt via PEPPOL har den fordelen at de kan behandles automatisk.
Sende fakturaer via PEPPOL

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room