Send fakturaer enkelt

Fakturaen din i 1-2-3 hos kunden

Send fakturaer via e-post

Fakturaene og dokumentene dine kan sendes direkte fra onFakt-programmet til kunden. Via en oppfølgingsfunksjon kan du umiddelbart se om fakturaen er kommet og når e-posten er lest. For eksempel, i tilfelle mislykket tilbudsoverføring på grunn av feil angitt e-postadresse, kan du umiddelbart sende tilbudet riktig på nytt slik at ingen kunder savner et tilbud.

Sende fakturaer med posten

Du kan sende fakturaer med posten direkte fra programmet uten å måtte skrive ut selv og gå til postboksen. Å skrive ut, legge i en konvolutt og sende en faktura per post koster ca € 1,25 per faktura, alt inkludert. Du kan selvfølgelig fremdeles enkelt skrive ut en PDF selv og sende den med posten. Med de manuelle oppfølgingsknappene kan du enkelt holde øye med hvilke dokumenter som er sendt og hvilke som ikke har blitt sendt.

Sende fakturaer via PEPPOL

Som et alternativ til den tradisjonelle e-posten kan du også videresende fakturaer via det europeiske PEPPOL-nettverket. Fakturaer sendt og mottatt via PEPPOL-nettverket har fordelen at de kan behandles automatisk.

Hva kundene våre sier

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room