Skyen

Lag fakturaer online, hvor som helst og på hvilken som helst enhet

Tilgjengelig hvor som helst, på hvilken som helst enhet

Online fakturering via skyen har mange fordeler i forhold til tradisjonell faktureringsprogramvare: Skymiljøet til onFakt kan nås 24/24, 7/7 fra hvor som helst. Har du en Windows-datamaskin, Mac, nettbrett eller smarttelefon? Surf til onFakt.no og logg inn!

Automatiske sikkerhetskopier

Fordi dataene dine er lagret i skyen, kan systemene våre sikkerhetskopiere på flere måter, slik at du aldri mister data. I tillegg, hvis ønskelig, kan du aktivere en lenke med kjente skylagringstjenester for å beholde en ekstra sikkerhetskopi selv.

Synkronisering

Dataene dine lagres på ett sentralt sted i skyen. Dette betyr at når og på hvilken enhet du åpner på Fakt, har du alltid den nyeste versjonen av dataene dine. Selv når du jobber med flere brukere, bruker du de samme dataene i sanntid.

Sikker lagring

Et program i skyen er faktisk sikrere enn din egen datamaskin. onFakt-servere er ikke utsatt for virus og er helt avskåret fra nettet utenfor online tilgang til programmet. Du åpner ditt eget forretningsmiljø i programmet vårt via din e-postadresse og passord, og muligens en ekstra autentisering via smarttelefonen. Data krypteres via SSL og utveksles mellom datamaskinen din og serverne våre.

Hva kundene våre sier

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room