Skyen

Opprett fakturaer online, fra hvor som helst og på hvilken som helst enhet

Tilgjengelig hvor som helst på alle enheter

Online fakturering i skyen har mange fordeler fremfor tradisjonell faktureringsprogramvare . onFakts skymiljø kan for eksempel nås 24/7 fra alle steder. Bruker du en Windows-datamaskin, Apple-nettbrett eller annen type smarttelefon? Bare surf til onFakt.no og logg inn!
Tilgjengelig hvor som helst på alle enheter
Automatiske sikkerhetskopier

Automatiske sikkerhetskopier

Ettersom dataene dine er lagret i skyen, lager systemene våre flere sikkerhetskopier slik at du aldri mister data. I tillegg kan du om ønskelig aktivere en kobling med kjente skylagringstjenester for å sette opp et ekstra backupmiljø for deg selv.

Synkronisering

Dataene dine lagres sentralt i skyen. Når og på hvilken enhet du åpner på Fakt, vil du alltid jobbe med den nyeste versjonen av dataene dine. Selv når kontoen din har flere brukere , vil du bruke de samme dataene i sanntid.
Synkronisering
Trygg lagring

Trygg lagring

Et program i skyen er i mange tilfeller sikrere enn din egen datamaskin. onFakt-servere er ikke mottakelige for virus og er fullstendig avskåret fra nettet utenfor, så det er ingen nettilgang til programmet. Du åpner ditt eget onFakt-miljø i vårt program via din e-postadresse og personlige passord, og eventuelt ytterligere to-trinns autentisering via smarttelefon. Data er kryptert via SSL og utveksles kun mellom enheten din og våre servere.

Klar til å jobbe mer effektivt ?!

Opprett kontoen din nå, fyll ut den nødvendige informasjonen som må være på fakturaene dine og lag din første faktura på få minutter! De første 14 dagene er gratis og uten forpliktelser, slik at du kan bli kjent med hele pakken!

Start din gratis prøveperiode!
server room